• microfiber towel
  • microfiber cleaning cloth
  • microfiber beach towel
  • Service

    Palayanan

  • Technology

    Téknologi

  • Professional

    Profésional

  • about us

Tentang Kami

Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. perenahna di Kota Shi Jia Zhuang, Propinsi HeBei Cina.Simkuring gaduh pabrik urang sorangan kalawan pangalaman leuwih ti sapuluh taun 'dina industri microfiber.produk urang nutupan nyulam Lungsi sarta nyulam weft, percetakan sisi tunggal jeung percetakan sisi ganda kalawan technology.We paling canggih ogé boga tim bungkusan produk profésional, ti tailoring produk na jahit ka packaging.As ogé wijaksana jasa sanggeus-jualan.

Maca deui