Tentang Kami

SHIJIAZHUANG LEZE TRADING CO.,LTD

PERUSAHAAN KAMI

Shijiazhuang L eze Trading CO., LTD perenahna di Kota ShiJiaZhuang, Propinsi HeBei of China.We boga pabrik urang sorangan kalawan pangalaman leuwih ti sapuluh taun 'dina industri microfiber.Produk kami nutupan nyulam Lungsi sareng nyulam weft, percetakan sisi tunggal sareng percetakan sisi ganda kalayan téknologi anu paling canggih.Urang ogé boga tim bungkusan produk profésional, ti tailoring produk jeung jahit ka bungkusan.Kitu ogé jasa saatos-jualan anu wijaksana.

Produk kami diproduksi nganggo bahan baku anu pangsaéna.Unggal momen, urang terus ningkatkeun program produksi.Dina raraga pikeun mastikeun kualitas hadé tur jasa, kami geus fokus dina prosés produksi.Kami ngagaduhan pujian anu luhur ku pasangan.Kami ngarepkeun ngadegkeun hubungan bisnis sareng anjeun.
Upami salah sahiji item ieu dipikaresep ku anjeun, punten wartosan kami.Kami bakal wareg pikeun masihan anjeun kutipan nalika nampi spésifikasi anu lengkep.Kami gaduh insinyur R&D anu ngalaman pribadi pikeun nyumponan salah sahiji saratna, Kami teras-terasan nampi patarosan anjeun sakedapan sareng ngarepkeun kasempetan pikeun gawé bareng sareng anjeun di hareup.Wilujeng sumping di pariksa kaluar parusahaan urang.
Solusi kami parantos ngalangkungan sertifikasi terampil nasional sareng nampi ogé di industri konci urang.Tim rékayasa spesialis kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng eupan balik.Kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun conto tanpa biaya pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.Usaha pangsaéna bakal dilakukeun pikeun nawiskeun anjeun jasa sareng solusi anu pangsaéna.Pikeun saha waé anu mikirkeun bisnis sareng solusi kami, punten nyarios ka kami ku ngirim email atanapi langsung ngahubungi kami.Salaku cara pikeun terang produk sareng perusahaan urang.langkung seueur, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun milari éta.Kami bakal teras-terasan ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya ka perusahaan kami.o ngawangun perusahaan.elations sareng urang.Punten leres-leres ngarasa bébas ngahubungi kami pikeun usaha leutik sareng kami yakin yén kami bakal ngabagi pangalaman praktis dagang anu paling luhur sareng sadaya padagang kami.

Naon Urang Laksanakeun

produk urang kaasup microfiber raray anduk, microfiber anduk mandi, anduk pantai jeung saterusna

01

Kualitas

Kami parantos beroperasi dina industri ieu mangtaun-taun, ngandelkeun silih percaya sareng gawé babarengan

1

Ngalakukeun Usaha

Kami parantos beroperasi dina industri ieu mangtaun-taun, ngandelkeun silih percaya sareng gawé babarengan

2

Jasa

Kami henteu ngan ukur gaduh kamampuan penjualan pra-penjualan anu saé, jasa saatos penjualan kami ogé wijaksana

Kaahlian & Kaahlian Kami

Pabrik salawasna taat kana poko kualitas kahiji, silih percaya pikeun ngalakukeun bisnis.

Produk kami kalebet anduk microfiber raray, anduk mandi microfiber sareng anduk pantai, pita rambut microfiber, lawon beberesih microfiber, lawon bulu karang, anduk tiis, anduk olahraga tiis, lawon beberesih kaca sareng lawon beberesih mobil.

Produk urang utamana dijual ka Jepang, Kanada, Australia, Jérman, Italia, Korea, Perancis jeung saterusna.Sajaba ti éta, kami salawasna komitmen kana ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan sarat béda.pabrik urang bisa ngahasilkeun sagala jinis produk microfiber ngaropéa nurutkeun sarat konsumén '.

Éropa
%
Amérika
%
Asia
%

Sertipikat

4
5
6
7

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami