Handuk orok

  • baby microfiber hooded towel

    orok microfiber hooded anduk

    Rincian Gancang Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: 005-2 Bahan: Microfiber, méwah 80% Poliéster 20% Polyamide Fitur: Anak-Buktina, Dikomprés, Gancang-Gering Wangun: sagi opat Paké: Pantai Pola: Sato Grup Umur Cetak: Warna Rumaja: Téhnik Xuping: Warp knitted Suplai Kamampuhan Pasokan Kamampuhan: 400 Karton / Karton per Bulan Pembungkusan & Pangiriman Rincian Pembungkusan OPP ATAWA PE ,CARTON Port XINGANG Lead Time Quantity (Potongan) 1 - 20> 2 ...
  • Custom print 100% polyester microfiber round beach towel

    Custom print 100% poliéster microfiber buleud anduk pantai

    Tempat Asal: Hebei, Cina

    Ngaran Brand: LEZE

    Jumlah modél: 005-1

    Bahan: lawon microfiber, 100% poliéster, microfiber

    Fitur: Dikomprés, Disposable, CEPAT-KERING, super lemes

    Téhnik: Anyaman

    Sertifikasi: séjén

  • baby soft microfiber hooded towel

    orok lemes microfiber hooded anduk

    shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.