warni microfiber anduk lawon cuci mobil, lawon beberesih mobil

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Pamakéan: Kandaraan Aplikasi: jati
Bahan: Serat Mikro Fitur Sustainable
Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: C24 warna: Disaluyukeun

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 1000000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan PP kantong jeung karton
Palabuhan TIANJIN XINGANG

Panjelasan Produk

Barang .Detail.Deskripsi
.Ngaran Produk .Nyeuseuh mobil anduk microfiber
.Katebalan .25mm, 30mm, 50mm
.Disesuaikeun .Any bentuk, naon ukuran husus, sarta kalawan kertas napel nu katampa nyieun
.Pakét .With kantong plastik dina karton.
.Waktos pangiriman .Kira-kira 15-20 poé sanggeus sanggeus narima deposit.
.MOQ .1000 lembar
.Rincian bungkusan .Salaku sarat Anjeun
.Citakan .1. Bahan, gaya, warna, sareng spésifikasi produk tiasa dilakukeun dumasar kana produk anjeun...syarat.

.2.Leutik.urutan.katampi.

.3. OEM, ODM. oge. ditarima.

.4. Sabenerna.details.packing.based.on.the.actual.package.

. Pamakéan .1. Kulawarga swasta polishing, cutting.and buffing kalawan sanyawa, polishes na glazes;.2.Works kalawan sanyawa na adapters pikeun gancang.

Mangpaat Produk

HTB12Qu.XkyWBuNjy0Fp761ssXXat.png_

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali