anduk pengering rambut

Katerangan pondok:

shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.Aya sakitar 110 karyawan damel di pabrik urang ayeuna.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: 202006-1 Bahan: Microfiber
Fitur: Gancang-garing Téhnik: Dicelup polos
Wangun: Buleud Paké: Imah
Golongan Umur: rumaja Pamakéan: Kamar mandi

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 400 karton / karton per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan OPP ATAWA pe, karton
Palabuhan XINGANG

Waktos prosés

Kuantitas (Potongan) 1 - 20 > 20
Est.Waktos (dinten) 10 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

H07e087931c6b460dbf9068ddbbbb1b7eV
Hf609ae49c980443e8a7ef91395f94096u.jpg_
H34a900f1a17c40589168f83b6d1ac321B.jpg_
Hdb031965a52a4e65a8a6ad8b099aa65aY.jpg_

Spésifikasi

barang     
peunteun
Cina
Hebei
202006-1
MIKROFIBER
Gancang-garing
dicelup polos
leze
BABAKKEUN
RUMAH
Dewasa
Pamakéan
Kamar mandi
Jenis produk: Anduk Rambut
Bahan: Microfiber
ukuran: 25*60cm, 30*50cm, 25*30cm, 25*70cm
warna: Bodas, kulawu, wungu, pink, biru, koneng, coklat, jsb
beurat: 250gsm,300gsm,400gsm
Layanan OEM: Sumuhun
Pikeun Hotel & Klub: * logo ngaropéa, pangukuran & desain gratis * ngajamin rekomendasi profésional dumasar kana sarat
* pilihan door-to-panto jasa
Pikeun Padagang & Importir: * sinyalna lengkep jeung pinuh on costing / sampel / produksi / pengiriman barang / aftersale
* karton kuat kalawan polybag waterproof pikeun multi-transaksi
* réspon dijamin dina 24 jam
Pikeun Sellers Amazon & B2C: * MOQ leutik dina lawon avaliable
* sababaraha pilihan dina bungkusan ngaropéa / swasta / branded
* bahan promosi sapertos gambar, flyer, jsb

 

Bungkusan & Pangiriman

H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_

Profil Perusahaan

TB1s8WzDL9TBuNjy1zbXXXpepXa-750-426.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_
H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H28ef5f9e1d43497cac5f5b85252b7199N.png_

shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.Aya sakitar 110 karyawan damel di pabrik urang ayeuna.Kalayan kamampuan ngarancang sareng ngembangkeun anu kuat, urang tiasa ngarancang nurutkeun sarat anjeun atanapi ngahasilkeun dumasar kana desain anu anjeun bikeun.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Hebei, Cina, mimitian ti 2015, ngajual ka Éropa Kalér (11.21%), Asia Tenggara (10.42%), Éropa Kidul (10.05%), Éropa Kulon (9.03%), Amérika Kidul (8.76%), Pertengahan. Wétan (8,44%), Amérika Tengah (8,16%), Asia Wétan (8,08%), Asia Kidul (7,46%), Éropa Wétan (4,26%), Amérika Kalér (3,45%), Pasar Doméstik (3,21%), Oceania ( 1,02%), Afrika (0,34%).Aya total ngeunaan 11-50 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
lawon microfiber, produk beberesih microfiber, anduk terry microfiber, produk microfiber, microfiber meresihan mitt

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, curtains jeung saputangan, sedengkeun pasar utama urang téh lolobana aya di Asia Tenggara.

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA;
Mata Artos Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, Western Union, Cash;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali