Kualitas luhur Grosir bulu karang microfiber anduk mobil drying anduk

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Pamakéan: MOBIL Aplikasi: MOBIL
Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable
Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: C159 warna: Disaluyukeun

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 10000 Potongan / Potongan per Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan kantong opp + karton
Palabuhan Tianjin xingang
Waktos prosés 30 poé gawé sanggeus deposit

Panjelasan Produk

HTB1ZFHRrGmWBuNjy1Xa760CbXXaV
HTB13rJDeN1YBuNjy1zc762NcXXal
HTB1GoFleQ9WBuNjSspe761z5VXap

Émbaran parusahaan

Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd.lokasina di Kacamatan Qixi of Shijiazhuang - kota industri tekstil kawentar.Pausahaan urang ngarasakeun kaunggulan transportasi hébat G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway jeung Bandara Internasional Zhengding.

Perusahaan kami ngagaduhan téknologi sareng alat produksi anu paling canggih sareng tim produksi profésional.Urang utamina ngahasilkeun anduk microfiber, anduk kageulisan, anduk beberesih raray, anduk pantai sareng anduk cath, jinis amdny pikeun alat honme.Urang ogé bisa ngahasilkeun runtuyan microfiber produk kalawan textures béda, spésifikasi, model jeung kelir nurutkeun sarat konsumén urang.

Salaku hasil tina pilihan ketat bahan bari maké karajinan manufaktur canggih, produk urang ngajual ogé di Jepang, Korea, Taiwan Area, Hong Kong, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Austria, Eropa, India, Afrika Kidul jeung nagara sejen tur wewengkon.produk urang geus meunang reputasi alus ti konsumén urang taun ieu.

Kami nganggap kiridit komérsial sareng kapentingan palanggan salaku aspék anu paling penting dina gawé babarengan sareng ngabagéakeun para nasabah ti mana waé dunya pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng kami.

Pameran

Urang ngadatangan rupa-rupa paméran, Cantonfair, Wétan Cina Fair, sarta loba fairs mancanagara.

handap mangrupa adil panungtungan.

HTB1BWyIdmtYBeNjSspaq6yOOFXa4.jpg_
HTB19qVtdhGYBuNjy0Fnq6x5lpXaC.jpg_

Mariksa Produk

Produk kami anduk microfiber pisan nyerep, éta tilu kali nyerep tibatan anu tradisional.

di handap ieu tés:

HTB17nlbdkyWBuNjy0Fp761ssXXaf

Inpormasi kontak

HTB1F70EaOMnBKNjSZFCq6x0KFXaR.jpg_

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali