HOT SALE Microfiber beberesih lawon

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Pamakéan: Parabot Imah Aplikasi: Dapur
Bahan: Serat Mikro Fitur: Sustainable
Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: C23 warna: Disaluyukeun

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 1000000 Potongan / Potongan per Bulan

Ciri

1. Nyerep cai anu luhur: nyerep cai nyaéta 7 kali tina lawon katun anu sami.Serat superfine ngagunakeun téknologi petal jeruk pikeun ngabagi filamén jadi dalapan kelopak, ku kituna aréa permukaan serat nambahan sarta pori-pori dina lawon nambahan.Kalayan bantuan pangaruh wicking kapilér, pangaruh nyerep cai ditingkatkeun, sarta nyerep cai gancang sarta drying jadi ciri luar biasa na.

2. kakuatan decontamination kuat: nu fineness of Microfiber kalayan diaméter 0.4um ngan 1 / 10 tina sutra, sarta bagian cross husus na bisa leuwih éféktif néwak partikel lebu sakumaha leutik sakumaha sababaraha microns, kalawan decontamination atra jeung éfék panyabutan minyak. .

3. No unhairing: kakuatan tinggi filamén sintétik, teu gampang pikeun megatkeun, dina waktos anu sareng, pamakéan métode nyulam rupa, teu teken, teu kaluar ring, serat teu gampang layu atawa gugur tina beungeut anduk.

4. Umur panjang: alatan kakuatan tinggi sarta kateguhan kuat, hirup layanan tina serat superfine leuwih ti 4 kali tina anduk biasa, nu tetep unchanged sanggeus ngumbah terus-terusan.Dina waktu nu sarua, serat polimér moal ngahasilkeun hidrolisis protéin kawas serat katun, komo lamun teu garing dina hawa sanggeus pamakéan, éta moal jadi kapang jeung ruksak, jadi boga hirup layanan panjang.

5. Gampang pikeun ngabersihan: lamun anduk biasa dipaké, utamana anduk serat alam, lebu, gajih jeung kokotor dina beungeut obyék nu bakal musnah langsung diserep kana serat.Saatos dianggo, aranjeunna tetep aya dina serat sareng henteu gampang dipiceun.Sanggeus lila, maranéhna malah bakal harden jeung leungit élastisitas, mangaruhan pamakéan.The anduk serat superfine nyaéta pikeun nyerep kokotor antara serat (tinimbang di jero serat), gandeng ku ukuran serat tinggi jeung dénsitas, jadi mibanda kapasitas adsorption kuat.Saatos dianggo, éta tiasa dibersihkeun ku cai bersih atanapi deterjen sakedik.

6. Taya fading: TF-215 jeung agén dyeing séjén pikeun bahan serat superfine dipaké dina prosés dyeing.Retarding, migrasi, dispersi suhu luhur sareng indéks achromatism aranjeunna sadayana nyumponan standar anu ketat pikeun ékspor ka pasar internasional.Khususna, kaunggulan henteu luntur ngajantenkeun aranjeunna bébas tina masalah dekolorisasi sareng polusi nalika ngabersihkeun permukaan barang.

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan PP kantong jeung karton
Palabuhan TIANJIN XINGANG
Waktos prosés: 30 poé gawé

Meunangkeun Rincian Langkung

Meunangkeun Rincian Langkung

Produk Utama
anduk mandi, anduk hotél, anduk micorfiber, anduk leungeun, anduk pantai, nyeuseuh lawon, jsb
Bahan Handuk
32s / 2, 21s / 2, 21s / 1,16s, 14s, 10s, Poliéster, serat awi, lawon Microfiber
Ukuran 30x30cm, 25x50cm, 34x75 cm, 70x140 cm, 90x180 cm, atawa sakumaha merlukeun anjeun
Beurat
katun: 180-800 GSM;microfiber: 170-400 GSM atawa sakumaha merlukeun anjeun
Warna
Salaku sarat Anjeun.Bodas, Biru, Héjo, Pink, jsb.
Logo on anduk
1. Dicitak 2. Embroidered 3. Jacquard 4. Embossed
Sampel
Urang bisa nyadiakeun sampel bébas, nurutkeun prakték pembeli nanggung angkutan barang.
Sarat pamayaran

Panjelasan Produk

HTB1pUMeXoR1BeNjy0Fm7620wVXaA

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali