Kain beberesih microfiber pikeun dapur, industri sareng mobil

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Pamakéan: MOBIL Aplikasi: MOBIL
Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable
Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: C134 warna: Disaluyukeun

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 20000000 Potongan / Potongan per Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan kantong opp + karton
Palabuhan Tianjin xingang
Waktos prosés 20 poé gawé sanggeus deposit

Panjelasan Produk

HTB1ZFHRrGmWBuNjy1Xa760CbXXaV
HTB1SpaqrMaTBuNjSszf760gfpXaG

Bungkusan & Pangiriman

Urang bisa nyadiakeun produk nurutkeun requests.such customer kawas kantong OPP, cartons dina ukuran béda, sarta jenis séjén bungkusan nu customer diperlukeun.

Bungkusan:

HTB1VoWWXgaTBuNjSszf760gfpXao.png_

Balanja:

HTB1VyuZXeOSBuNjy0Fd762DnVXaM.png_

Émbaran parusahaan

Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd.lokasina di Kacamatan Qixi of Shijiazhuang - kota industri tekstil kawentar.Pausahaan urang ngarasakeun kaunggulan transportasi hébat G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway jeung Bandara Internasional Zhengding.

Perusahaan kami ngagaduhan téknologi sareng alat produksi anu paling canggih sareng tim produksi profésional.Urang utamina ngahasilkeun anduk microfiber, anduk kageulisan, anduk beberesih raray, anduk pantai sareng anduk cath, jinis amdny pikeun alat honme.Urang ogé bisa ngahasilkeun runtuyan microfiber produk kalawan textures béda, spésifikasi, model jeung kelir nurutkeun sarat konsumén urang.

Salaku hasil tina pilihan ketat bahan bari maké karajinan manufaktur canggih, produk urang ngajual ogé di Jepang, Korea, Taiwan Area, Hong Kong, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Austria, Eropa, India, Afrika Kidul jeung nagara sejen tur wewengkon.produk urang geus meunang reputasi alus ti konsumén urang taun ieu.

Kami nganggap kiridit komérsial sareng kapentingan palanggan salaku aspék anu paling penting dina gawé babarengan sareng ngabagéakeun para nasabah ti mana waé dunya pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng kami.

FAQ

Q1: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

Perusahaan kami parantos ngawangun ampir 10 taun, kami mangrupikeun produsén microfiber profésional.

Q2: Naha anjeun nampi OEM?

Leres, tangtosna, anjeun tiasa ngintunkeun desain atanapi conto atanapi poto anjeun, urang tiasa ngalakukeun dumasar kana pamundut rinci anjeun.

Q3: Naha anjeun nampi urutan sampel?

Tangtu we do.you bisa nempatkeun urutan sampel mariksa kualitas sarta jasa.

Q4: Naha anjeun nawiskeun sampel gratis?

Sumuhun, kami do.according peran parusahaan urang, kami nyadiakeun Anjeun sampel bébas, tapi waragad angkutan barang kudu dibayar ku company.we esteemed anjeun bakal balik duit ka anjeun sanggeus anjeun nempatkeun urutan kahiji ka kami.

Pameran

Urang ngadatangan rupa-rupa paméran, Cantonfair, Wétan Cina Fair, sarta loba fairs mancanagara.

handap mangrupa adil panungtungan.

HTB1BWyIdmtYBeNjSspaq6yOOFXa4.jpg_
HTB19qVtdhGYBuNjy0Fnq6x5lpXaC.jpg_

Pameran

HTB1F70EaOMnBKNjSZFCq6x0KFXaR.jpg_

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali