lawon beberesih microfiber

Katerangan pondok:

Bisa diumbah 80 Poliéster 20 Polyamide Microfiber Towel Gancang Garing Anduk Rambut - Mésér 80 Poliéster 20 Polyamide Microfiber Towel, Microfiber Hair Towel, Gancang Garing Towel Microfiber Product on Alibaba.com


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: C22 Bahan: Kain Microfiber
Fitur: Gancang-garing Téhnik: Anyaman
Wangun: pasagi Paké: Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga
ukuran: 40*40 cm pola: Dicelup polos
Golongan Umur: Dewasa Tipe Anduk Rambut
Gaya polos warna: Héjo

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 200000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan Kantong OPP sareng karton
Palabuhan Tianjin xingang
Waktos prosés 30 poé gawé

Bisa diumbah 80 Poliéster 20 Polyamide Microfiber Towel Gancang Garing Anduk Rambut - Mésér 80 Poliéster 20 Polyamide Microfiber Towel, Microfiber Hair Towel, Gancang Garing Towel Microfiber Product on Alibaba.com

Super nyerep:serat superfine adopts téhnologi lakop jeruk pikeun ngabagi filamén kana dalapan petals, ku kituna pikeun ngaronjatkeun aréa permukaan serat, ngaronjatkeun pori dina lawon, sarta ningkatkeun éfék nyerep cai kalayan bantuan éfék wicking kapilér.Nyerep cai anu gancang sareng garing janten ciri anu luar biasa.

Detergénsi kuat:diaméterna 0,4 μ The fineness of microfiber ngan 1 / 10 tina sutra nyata, sarta bagian cross husus na bisa éféktif néwak partikel lebu sakumaha leutik sakumaha sababaraha microns, sarta pangaruh decontamination na degreasing pisan atra.

Henteu aya unhairing:kakuatan tinggi filamén sintétik, teu gampang pikeun megatkeun, dina waktos anu sareng, pamakéan anyaman rupa, euweuh gambar, microfiber anduk dipaké, moal unhairing na fading fenomena.Hal ieu kacida hipu dina anyaman, sarta ngabogaan filamén sintétik pisan kuat, jadi eta moal muncul fenomena shedding filamén.Sajaba ti éta, dina prosés dyeing, anduk serat superfine kedah mastikeun sasuai jeung standar dieusian tur nganggo ngalelep unggul, ku kituna konsumén moal luntur nalika aranjeunna ngagunakeun eta.

Pamakéan waktos anduk serat superfine langkung panjang tibatan anduk biasa, sareng bahan serat gaduh kakuatan sareng kateguhan anu langkung luhur tibatan anduk biasa, janten waktos pamakean ogé langkung panjang.Dina waktos anu sami, serat polimér di jerona moal dihidrolisis, ku kituna henteu deformasi saatos dikumbah, sareng upami henteu garing di panonpoé, éta moal ngahasilkeun rasa kapang anu teu pikaresepeun.

Panjelasan Produk

Bisa diumbah 80 poliéster 20 polyamide anduk microfiber gancang garing anduk bulu

Ngaran Bisa diumbah 80 poliéster 20 polyamide anduk microfiber gancang garing anduk bulu
Bahan Microfiber
Ukuran 40 * 40cm atanapi ukuranana ngaropéa
Beurat 110g / 385g atanapi beurat ngaropéa
Warna-warna 10 kelir
Fitur warni, polos, haneut tur lemes, cocog pikeun mandi jeung perjalanan
Pamakéan sampurna pikeun bumi, hotél, perjalanan sareng kado sareng saterasna
MOQ Spot barang: 200PCS / anduk ngaropéa: 5000PCS
OEM ODM Service Leres, kami produsén OEM sareng ODM

Gambar lengkep

Microfiber anduk boga absorbency alus.Teu gampang pikeun manggihan depilation.Éta awét sareng gampang dikumbah.Microfiber anduk ogé bisa ngawula salaku anduk tea, anduk olahraga, nyeuseuh anduk, anduk dapur, anduk mobil, anduk piaraan, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali