Microfiber anduk pengering rambut

  • hair drying towel

    anduk pengering rambut

    shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.Aya sakitar 110 karyawan damel di pabrik urang ayeuna.

  • Custom print 100% polyester microfiber round beach towel

    Custom print 100% poliéster microfiber buleud anduk pantai

    Tempat Asal: Hebei, Cina

    Ngaran Brand: LEZE

    Jumlah modél: 005-1

    Bahan: lawon microfiber, 100% poliéster, microfiber

    Fitur: Dikomprés, Disposable, CEPAT-KERING, super lemes

    Téhnik: Anyaman

    Sertifikasi: séjén