Microfiber anduk raray lemes

Katerangan pondok:

shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: CN Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: 202001-1 Bahan: Microfiber
Fitur: Gancang-garing Téhnik: Dicelup polos
Wangun: sagi opat Paké: Imah
Golongan Umur: Dewasa warna: Pink

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 400 karton / karton per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan OPP ATAWA pe, karton
Palabuhan XINGANG

Waktos prosés

Kuantitas (Potongan) 1 - 20 > 20
Est.Waktos (dinten) 10 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk

Hd332c8640dd84b3dbc776eea79ab2193T.jpg_
H9c194e34eabf4eb88a3a210c30acc7f5c
H8335bd0cc7874d49b523838e383a4e9eP.jpg_
H8a979f1f471e47888fba86e25b3d66e3Q.jpg_
H4e98cd4a6fd343c08c1d57882b14744cm.jpg_

Spésifikasi

barang   
peunteun
Cina
202001-1
MIKROFIBER
Gancang-garing
dicelup polos
LEZE
sagi opat
RUMAH
Dewasa
Warna
Pink

Bungkusan & Pangiriman

H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_

Profil Perusahaan

TB1s8WzDL9TBuNjy1zbXXXpepXa-750-426.png_
H2633bc069f8f456fa0dbeb5b80ab936bV.png_
H819336b14bd84ae1921239460b410fads.png_
H28ef5f9e1d43497cac5f5b85252b7199N.png_

shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.Aya sakitar 110 karyawan damel di pabrik urang ayeuna.Kalayan kamampuan ngarancang sareng ngembangkeun anu kuat, urang tiasa ngarancang nurutkeun sarat anjeun atanapi ngahasilkeun dumasar kana desain anu anjeun bikeun.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Hebei, Cina, mimitian ti 2015, ngajual ka Éropa Kalér (11.21%), Asia Tenggara (10.42%), Éropa Kidul (10.05%), Éropa Kulon (9.03%), Amérika Kidul (8.76%), Pertengahan. Wétan (8,44%), Amérika Tengah (8,16%), Asia Wétan (8,08%), Asia Kidul (7,46%), Éropa Wétan (4,26%), Amérika Kalér (3,45%), Pasar Doméstik (3,21%), Oceania ( 1,02%), Afrika (0,34%).Aya total ngeunaan 11-50 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
lawon microfiber, produk beberesih microfiber, anduk terry microfiber, produk microfiber, microfiber meresihan mitt

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, curtains jeung saputangan, sedengkeun pasar utama urang téh lolobana aya di Asia Tenggara.

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA;
Mata Artos Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, Western Union, Cash;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali