lawon terry microfiber

Katerangan pondok:

Microfiber anduk boga absorbency alus.Teu gampang pikeun manggihan depilation.Éta awét sareng gampang dikumbah.Microfiber anduk ogé bisa ngawula salaku anduk tea, anduk olahraga, nyeuseuh anduk, anduk dapur, anduk mobil, anduk piaraan, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

warna: Héjo beurat: 104
bungkusan: kantong opp + karton logo jeung desain: ngaropéa

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 1000000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan PP kantong jeung karton
Palabuhan TIANJIN XINGANG

Panjelasan Produk

Bisa diumbah 80 poliéster 20 polyamide anduk microfiber gancang garing anduk bulu

Ngaran Bisa diumbah 80 poliéster 20 polyamide anduk microfiber gancang garing anduk bulu
Bahan Microfiber
Ukuran 40 * 40cm atanapi ukuranana ngaropéa
Beurat 104g atanapi beurat ngaropéa
Warna-warna 23 kelir
Fitur warni, polos, haneut tur lemes, cocog pikeun mandi jeung perjalanan
Pamakéan sampurna pikeun bumi, hotél, perjalanan sareng kado sareng saterasna
MOQ Spot barang: 200PCS / anduk ngaropéa: 5000PCS
OEM ODM Service Leres, kami produsén OEM sareng ODM

Gambar lengkep

Microfiber anduk boga absorbency alus.Teu gampang pikeun manggihan depilation.Éta awét sareng gampang dikumbah.Microfiber anduk ogé bisa ngawula salaku anduk tea, anduk olahraga, nyeuseuh anduk, anduk dapur, anduk mobil, anduk piaraan, jsb.

Bungkusan & Pangiriman

HTB1VoWWXgaTBuNjSszf760gfpXao.png_
HTB1VyuZXeOSBuNjy0Fd762DnVXaM.png_

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali