Anduk Microfiber

  • Custom Thicken and Edgeless microfiber car cleaning cloth wash towel

    Custom Thicken na Edgeless microfiber mobil beberesih lawon nyeuseuh anduk

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. aya di Kacamatan Qixi Shijiazhuang - kota industri tekstil anu kasohor.Pausahaan urang ngarasakeun kaunggulan transportasi hébat G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway jeung Bandara Internasional Zhengding.

  • edgeless microfiber pu coated car wiping cloth with customized specifications

    microfiber edgeless pu coated mobil wiping lawon kalawan spésifikasi ngaropéa

    Rinci Gancang Pamakéan: Dapur Aplikasi: Dapur Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: C45 Warna: ngaropéa Kamampuhan Pasokan Kamampuhan Supply: 1000000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan kantong OPP + Karton Port TIANJIN XINGANG Diterangkeun Time: 30 poé gawé sanggeus deposit Fitur: nyerep cai tinggi na detergency.lemes jeung gampang ngumbah.sababaraha fungsi kalebet nyerep, ngabersihan ...
  • HAND TOWEl

    Anduk leungeun

    Rincian Gancang Tempat Asal: CN; Ngaran Merek HEB: Nomer Model LEZE: 001 Bahan: Kain Microfiber Fitur: Téknik CEPAT-KERING: Wangun Anyaman: Pakéan Sagi opat: Hadiah, Hadiah, Hadiah, Hadiah, Pola Hadiah: Gaya Dicelup Polos: Belang Tipe: FACE TOWEL Umur Grup: Déwasa Desain: Ditawarkeun Desain Logo: Mésér Persyaratan Pasokan Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 400 Karton / Karton per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan OPP OR PE ,CARTON Port XINGANG Lead Time: Quant ...
  • custom printed microfiber towel

    anduk microfiber anu dicitak khusus

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. aya di Kacamatan Qixi Shijiazhuang - kota industri tekstil anu kasohor.Pausahaan urang ngarasakeun kaunggulan transportasi hébat G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway jeung Bandara Internasional Zhengding.

  • Microfiber Glass Cleaning Cloths /Quickly and Easily Clean Windows & Mirrors Without Chemica

    Kain Pembersih Kaca Microfiber / Jendela & Eunteung Gancang sareng Gampang Ngabersihan Tanpa Kimia

    shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.Aya sakitar 110 karyawan damel di pabrik urang ayeuna.

  • Custom print 100% polyester microfiber round beach towel

    Custom print 100% poliéster microfiber buleud anduk pantai

    Tempat Asal: Hebei, Cina

    Ngaran Brand: LEZE

    Jumlah modél: 005-1

    Bahan: lawon microfiber, 100% poliéster, microfiber

    Fitur: Dikomprés, Disposable, CEPAT-KERING, super lemes

    Téhnik: Anyaman

    Sertifikasi: séjén

  • Microfiber soft face towel

    Microfiber anduk raray lemes

    shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.

  • High quality Wholesale coral fleece microfiber towel car drying towel

    Kualitas luhur Grosir bulu karang microfiber anduk mobil drying anduk

    Rincian Gancang Pamakéan: CAR Aplikasi: CAR Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: C159 Warna: ngaropéa Kamampuhan Supply Kamampuhan Supply: 10000 Piece / Potongan per Minggu bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan kantong opp + karton Port Tianjin xingang Diterangkeun Time 30 poé gawé sanggeus deposit Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd perenahna di Kacamatan Qixi of Shijiazhuang - a kota industri tekstil kawentar.Urang...
  • 2018 Waffle Microfiber Golf Towel,Print or Solid

    2018 Wafel Microfiber Golf anduk, Nyitak atanapi padet

    Urang bisa nyadiakeun produk nurutkeun requests.such customer kawas kantong OPP, cartons dina ukuran béda, sarta jenis séjén bungkusan nu customer diperlukeun.