Warta

  • waktos pos: Jun-07-2021

    Naon Microfiber Dijieun tina?Microfiber nyaéta serat sintétik anu diwangun ku poliéster sareng poliamida.Poliéster dasarna mangrupikeun jinis plastik, sareng poliamida mangrupikeun nami anu saé pikeun nilon.Serat geus dibeulah jadi untaian pohara alus anu porous tur garing gancang.Poliéster nyayogikeun s ...Maca deui»

  • waktos pos: Jul-09-2020

    Microfibers nyata: Lamun anjeun noel, serat katarik ku listrik statik awak, nu ngajadikeun anjeun ngarasa kawas nu noel eta Ieu ilusi yén leungeun anjeun kasar.Palsu henteu, keuna leueur, karasa karasa!1. Rampa leungeun.Microfibers kualitas alus karasaeun de...Maca deui»

  • waktos pos: Jun-03-2019

    1. Tingali dina garis.Ku ngabandingkeun kulit microfiber béda jeung jenis sarua garis, anjeun bakal manggihan yén garis tina kulit microfiber kualitas luhur leuwih jelas, sarta lapisan permukaan boga rasa kuat kulit, sedengkeun kulit microfiber inferior teu ukur boga garis kasar tapi ogé. gaduh...Maca deui»