Produk

  • Custom Thicken and Edgeless microfiber car cleaning cloth wash towel

    Custom Thicken na Edgeless microfiber mobil beberesih lawon nyeuseuh anduk

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. aya di Kacamatan Qixi Shijiazhuang - kota industri tekstil anu kasohor.Pausahaan urang ngarasakeun kaunggulan transportasi hébat G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway jeung Bandara Internasional Zhengding.

  • Wholesale 40×40 Super Microfiber microfibre Cleaning Cloth for car

    Borongan 40 × 40 Super Microfiber microfibre beberesih lawon pikeun mobil

    nyerep cai tinggi na detergency.
    lemes jeung gampang ngumbah.
    sababaraha fungsi induding nyerep, beberesih sarta polishing, pamakéan garing sarta baseuh.

  • edgeless microfiber pu coated car wiping cloth with customized specifications

    microfiber edgeless pu coated mobil wiping lawon kalawan spésifikasi ngaropéa

    Rinci Gancang Pamakéan: Dapur Aplikasi: Dapur Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: C45 Warna: ngaropéa Kamampuhan Pasokan Kamampuhan Supply: 1000000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan kantong OPP + Karton Port TIANJIN XINGANG Diterangkeun Time: 30 poé gawé sanggeus deposit Fitur: nyerep cai tinggi na detergency.lemes jeung gampang ngumbah.sababaraha fungsi kalebet nyerep, ngabersihan ...
  • microfiber cleaning cloth

    lawon beberesih microfiber

    Bisa diumbah 80 Poliéster 20 Polyamide Microfiber Towel Gancang Garing Anduk Rambut - Mésér 80 Poliéster 20 Polyamide Microfiber Towel, Microfiber Hair Towel, Gancang Garing Towel Microfiber Product on Alibaba.com

  • HAND TOWEl

    Anduk leungeun

    Rincian Gancang Tempat Asal: CN; Ngaran Merek HEB: Nomer Model LEZE: 001 Bahan: Kain Microfiber Fitur: Téknik CEPAT-KERING: Wangun Anyaman: Pakéan Sagi opat: Hadiah, Hadiah, Hadiah, Hadiah, Pola Hadiah: Gaya Dicelup Polos: Belang Tipe: FACE TOWEL Umur Grup: Déwasa Desain: Ditawarkeun Desain Logo: Mésér Persyaratan Pasokan Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 400 Karton / Karton per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan OPP OR PE ,CARTON Port XINGANG Lead Time: Quant ...
  • custom printed microfiber towel

    anduk microfiber anu dicitak khusus

    Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. aya di Kacamatan Qixi Shijiazhuang - kota industri tekstil anu kasohor.Pausahaan urang ngarasakeun kaunggulan transportasi hébat G4 Expressway, huangshi Expressway, Railway jeung Bandara Internasional Zhengding.

  • Car cleaning Microfiber Cloth custom print microfiber cleaning cloth

    Mobil beberesih Microfiber lawon custom print microfiber beberesih lawon

    Pabrik nawiskeun lawon beberesih microfiber lawon microfiber pikeun beberesih

  • Microfiber Glass Cleaning Cloths /Quickly and Easily Clean Windows & Mirrors Without Chemica

    Kain Pembersih Kaca Microfiber / Jendela & Eunteung Gancang sareng Gampang Ngabersihan Tanpa Kimia

    shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.Aya sakitar 110 karyawan damel di pabrik urang ayeuna.

  • baby soft microfiber hooded towel

    orok lemes microfiber hooded anduk

    shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.

  • baby microfiber hooded towel

    orok microfiber hooded anduk

    Rincian Gancang Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: 005-2 Bahan: Microfiber, méwah 80% Poliéster 20% Polyamide Fitur: Anak-Buktina, Dikomprés, Gancang-Gering Wangun: sagi opat Paké: Pantai Pola: Sato Grup Umur Cetak: Warna Rumaja: Téhnik Xuping: Warp knitted Suplai Kamampuhan Pasokan Kamampuhan: 400 Karton / Karton per Bulan Pembungkusan & Pangiriman Rincian Pembungkusan OPP ATAWA PE ,CARTON Port XINGANG Lead Time Quantity (Potongan) 1 - 20> 2 ...
  • hair drying towel

    anduk pengering rambut

    shijiazhuang leze dagang co., Ltd perenahna di propinsi shijiazhuang hebei-tempat pangalusna pikeun industri tekstil. Produk utama kami kaasup anduk dapur, anduk mandi, bathrobes, lawon beberesih mobil, anduk raray, anduk leungeun, anduk pamakéan sapopoé, sedengkeun utama urang. pasar lolobana aya di Asia Tenggara, Éropa Kidul, Éropa Kulon, jeung Amérika Kidul.Aya sakitar 110 karyawan damel di pabrik urang ayeuna.

  • Quickly and Easily Clean Windows & Mirrors Without Chemica

    Gancang sareng Gampang Ngabersihan Windows & Eunteung Tanpa Chemica

    Item Beurat: 41.6

    Pembeli komérsial:Balanja TV, Toserba, Pasar Super, Toko Diskon, Toko E-commerce, Toko Kado

    Kajadian: Hadiah Usaha, Pangsiun

    Libur:Taun Anyar Cina, Natal, Taun Anyar, sukur

    Usum:Sadaya-Usum

    Rohangan Kamar: Dapur, Kamar Mandi, Kamar Pangkeng, Kamar Makan, Hirup