Teu dikelompokeun

  • HOT SALE Microfiber kitchen cleaning cloth wholesale,custom print cleaning cloth in roll,HT print cleaning cloth factory

    HOT SALE Microfiber kaen beberesih dapur grosir, custom print beberesih lawon di roll, HT print beberesih pabrik lawon

    Ngaran produk: Microfiber dapur anduk Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Brand: LEZE Bahan: Microfiber Fitur: Disposable, CEPAT-KERING Technics: Anyaman Sertifikasi: interteck laporan test Wangun: Square Paké: Imah Jaman Grup: Sadaya Grup Usum: Sadaya- Ruang Ruang Usum: Ukuran Kamar Laundry: 40x40cm, Logo: Kartu header pribadi / label MOQ: 1000pcs Kauntungan: Ramah Lingkungan Lemes Nyaman Bungkusan: Disesuaikeun Pembungkusan waktos Sampel: 1-3 Dinten Nyerep Cai: Komposisi Superstrong: 80% poliéster + 20% Unit Penjualan poliamida...
  • colorful microfiber towel car wash cloth, car cleaning cloth

    warni microfiber anduk lawon cuci mobil, lawon beberesih mobil

    Rincian Gancang Pamakéan: Aplikasi Kandaraan: Bahan Perabotan: Fitur Serat Mikro Tempat Asal Asal: CN; Ngaran Merek HEB: Nomer Model LEZE: C24 Warna: Kamampuhan Pasokan Disesuaikeun Kamampuhan Pasokan: 1000000 Potongan / Potongan Per Bulan Pembungkusan & Pangiriman Rincian Bungkusan PP TAS AND CARTON Port TIANJIN XINGANG Item .Details.Description .Nami produk .Cara wash microfiber anduk .Thichness .25mm, 30mm, 50mm .Customized .Any shape, any special size,and with a...
  • Microfiber cleaning cloth for kitchen,industrial and car

    Kain beberesih microfiber pikeun dapur, industri sareng mobil

    Rincian Gancang Pamakéan: CAR Aplikasi: CAR Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: C134 Warna: Ngaropéa Pasokan Kamampuhan Supply Kamampuhan: 20000000 Piece / Potongan per Minggu bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan kantong opp + karton Port Tianjin xingang Diterangkeun Time 20 poé gawé sanggeus deposit Urang bisa nyadiakeun produk nurutkeun requests.such customer kawas kantong OPP, cartons dina ukuran béda, sarta k ...
  • High quality 40*40cm 360gsm quick-dry microfiber cleaning cloth/ Car Cleaning Cloth / microfiber towel car washing

    Kualitas luhur 40 * 40cm 360gsm gancang-garing microfiber beberesih lawon / Mobil beberesih lawon / microfiber anduk cuci mobil

    Rincian Gancang Pamakéan: Aplikasi Kandaraan: Bahan Mobil: Fitur Serat Mikro: Tempat Asal Asal: CN; Ngaran Merek HEB LEZE Nomer Modél: C005 Warna: Ngaropéa Kamampuhan Pasokan Kamampuhan Pasokan: 1000000 Potongan / Potongan Per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian Bungkusan PP TAS Kalawan karton Port TIANJIN XINGANG Diterangkeun Time 30 poé gawé OEM TOWELSwith sagala sarat Anjeun.a.Warna Fastness, gampang diberesihkeun, sipat gampang bilas b.Nyerep minyak tinggi c.Tahan panas d...
  • Home Use and Knitted Technics microfiber towel

    Imah Pamakéan sarta Knitted Technics microfiber anduk

    Rincian Gancang Pamakéan: Home Appliance Aplikasi: Dapur Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: C140 Warna: Ngaropéa Pasokan Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Minggu Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan opp kantong + karton Port Tianjin xingang Diterangkeun Time 20 poé gawé sanggeus deposit Shijiazhuang Leze Trading Co., Ltd. perenahna di Kacamatan Qixi of Shijiazhuang - a texti kawentar ...
  • Hot sale 80%polyester and 20%polyamide microfiber cleaning cloth

    Dijual panas 80% poliéster sareng 20% ​​lawon beberesih microfiber poliamida

    lawon microfiber gampang pikeun beberesih di imah jeung boga kamampuh nyerep kuat

  • 2018 Waffle Microfiber Golf Towel,Print or Solid

    2018 Wafel Microfiber Golf anduk, Nyitak atanapi padet

    Urang bisa nyadiakeun produk nurutkeun requests.such customer kawas kantong OPP, cartons dina ukuran béda, sarta jenis séjén bungkusan nu customer diperlukeun.

  • Super absorbent Colorful Custom Print Microfiber Cleaning Cloth

    Super absorbent Colorful Custom Print Microfiber beberesih lawon

    Rincian Gancang Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: C16 Bahan: Microfiber Kain Fitur: CEPAT-KERING, CEPAT-GARING Technics: Knitted Wangun: Square Paké: Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga Ukuran: Pola Ukuran Disesuaikeun: Polos Dicelup Umur Grup: Dewasa Tipe: Mandi Anduk Gaya: Warna Polos: Warna ngaropéa Kamampuhan Pasokan Kamampuhan: 1000000 Piece / Potongan per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan OPP TAS AND CARTON Port T ...
  • HOT SALE Microfiber cleaning cloth

    HOT SALE Microfiber beberesih lawon

    Rinci Gancang Pamakéan: Imah Appliance Aplikasi: Dapur Bahan: Micro Serat Fitur: Sustainable Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Jumlah Modél: C23 Warna: Ngaropéa Pasokan Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 1000000 Piece / Potongan per Bulan Ciri 1. Cai tinggi nyerep: nyerep cai nyaéta 7 kali tina lawon katun sarua.Serat superfine ngagunakeun téknologi kelopak oranyeu pikeun ngabagi filamén kana dalapan kelopak, sahingga lega permukaan serat nambahan sareng ...
  • absorbent microfiber cloth for car cleaning buffing detailing wash

    lawon microfiber absorbent pikeun meresihan mobil buffing detailing nyeuseuh

    Rincian Gancang Pamakéan: Kendaraan Aplikasi: MOBIL BEBEREsihkeun Bahan: Microfiber Fitur: Sustainable Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE Nomer Modél: C17 CLOLOR: MANY COULOURS ATAWA CUSTOMISED Supply Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 1000000 Piece / Pieces per Bulan Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan kantong pe sareng karton Pelabuhan Tianjin xingang Timbal Waktos 30 dinten damel Bahan 80 poliéster 20 polyamide microfiber Ukuran 40 * 40cm, atanapi tiasa sakumaha sarat anjeun W ...
  • Wholesale 40×40 Super Microfiber microfibre Cleaning Cloth for car

    Borongan 40 × 40 Super Microfiber microfibre beberesih lawon pikeun mobil

    nyerep cai tinggi na detergency.
    lemes jeung gampang ngumbah.
    sababaraha fungsi induding nyerep, beberesih sarta polishing, pamakéan garing sarta baseuh.

  • High Absorbent Cleaning Microfiber Cloth

    High Absorbent beberesih Microfiber lawon

    Microfiber ngagunakeun téhnik jeruk-dijejeran pikeun ngabagi filamén kana dalapan, bagian cross microfiber kasampak kawas tanda bintang dina magnification nu, cross bagian ieu ngaronjatkeun aréa permukaan jeung porosity of microfiber.so anduk microfiber boga nyerep cai hadé tur gancang. ciri drying ti anduk lianna.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2