Grosir beberesih Fishscale Kaca Kain Microfiber Inten beberesih lawon

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: CN; HEB Ngaran Brand: LEZE
Jumlah modél: C009 Bahan: Kain Microfiber
Fitur: Gancang-garing, Gancang-garing Téhnik: Anyaman
Wangun: pasagi Paké: Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga, Olahraga
ukuran: Ukuran ngaropéa pola: Dicelup polos
Golongan Umur: Dewasa Tipe: Set anduk
Gaya: polos warna: Warna ngaropéa

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 1000000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan PP kantong jeung karton
Palabuhan TIANJIN XINGANG
Waktos prosés: 30 poé gawé

Ngaran Produk

Anduk beberesih microfiber
Gaya
polos
Warna
Pink, Biru, Héjo, Ungu jeung sajabana
Aplikasi
Kamar mandi mobil, Dapur, Lantai, Perabot, Kaca, Méja, jsb
Ukuran
45*60 cm
Téhnik
Dirajut
Beurat
200-400gsm
Ngaran Brand
HONYSON
Pamakéan
Multi-tujuan
Tempat Asalna
Hebei, Cina (Daratan)
Fitur
Gancang garing, Ringan, Teu aya pilling, Lemes, Nyerep pisan
MOQ
100 PCS
Nomer modél
HYS-P
Wangun
Kuadrat atanapi ngaropéa
OEM ODM Service
Ditarima
Palabuhan
Tianjin / palabuhan Xingang

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali